همیشه این سوال در ذهنم بود که چرا شهری مثل دزفول که از منابع سرشار آب روان برخوردار است از موهبت داشتن چندین و چند استخر درجه یک محروم است.
کافیست یک بار به تنها استخر دزفول یعنی استخر دز مراجعه کنید تا عطای شنا در این استخر را به لقایش ببخشید.
شلوغی بیش از حد، عدم رعایت بهداشت توسط افرادی که برای استفاده از مجموعه آمده اند ( آیا صرفا یک دوش و یک حوض کلر به معنای رعایت بهداشت است؟)، آلودگی آب به حدی که کف استخر مشخص نبود و استفاده بیش از حد کلر…
در این پست قصد نقد استخر دز را ندارم. صادقانه باید بگویم تنها مراجعه من به این مجموعه باز می گردد به سال ۱۳۸۷ و شاید بعد از این تاریخ تمهیداتی برای بهتر شدن شرایط صورت گرفته شده باشد.
هدف من طرح این سوال است که آیا در شهری هچون دزفول نباید دهها استخر و چندین مجموعه آبی سرپوشیده و سرباز در اختیار شهروندان باشد؟
چگونه است که در شهرهای کم آبی چون مشهد و تهران و قم مجموعه های آبی به بهترین شکل به شهروندان خدمات می دهند اما در شهر من، مردم تنها در دو یا نهایتا سه ماه از سال حق استفاده از این ورزش مفرح آن هم در آب رودخانه را دارند.
در دوره ای قول احداث چند استخر به دزفولی ها داده شد…
استخر بانوان در پارک ساحلی عله کله که دیواره های استخر ساخته شد اما کار هرگز از این فراتر نرفت و رویای استخری ویژه بانوان هم بر باد رفت.
یا استخری دو قلو جنب پارک خانواده که به گفته شهردار محترم قرار بود به گونه ای طراحی شود که دو استخر مجزا اما در کنار هم ویژه اقایان و بانوان طراحی شود تا خانواده ها به طور همزمان از این تفریح برخوردار شوند.
و حالا قول ساخت مجموعه ای آبی داده شده. باید منتظر بود و دید سرانجام این طرح به کجا خواهد رسید.
پی نوشت: خوشبختانه مجموعه ورزشی تک افتتاح شد… این یعنی تولد نخستین استخر خصوصی دزفول…
سلام خواهرم
پاسخ سوال تو و بسیاری سوالات مشابه را باید در نوع اقتصاد ایران جستجو کرد. اقتصاد ما در سال های پس از انقلاب تا حال، یک اقتصاد کاملا دولتی بوده و هست، آن هم با درآمدی که به صورت عمده، حاصل از فروش نفت است. بخش خصوصی در کشور ما چند سالی است که وارد اقتصاد شده و چون بخش خصوصی مانند دولت دسترسی به درآمد حاصل از فروش نفت ندارد، باید برای کسب درآمد در جایی سرمایه گذاری کند که از سود دهی آن اطمینان حاصل کرده باشد. این که شما می بینید در شهرهایی مانند تهران و مشهد، مثلاً مجموعه های آبی بسیار خوبی وجود دارد، علتش این است که ۹۰ درصد این مجموعه ها متعلق به بخش خصوصی است که طبیعتاً در شهرهای بزرگ و پر جمعیت ساخته شده اند تا با توجه به کثرت و فراوانی مشتری ها، سوددهی تضمین شده ای داشته باشند. اگر اقتصاد ما بیش از پیش به سمت خصوصی شدن و آزاد شدن پیش برود، کم کم شاهد سرمایه گذاری های این بخش، در شهر های کم جمعیت تر هم خواهیم بود و اینکه به تازگی اولین استخر خصوصی در شهر دزفول افتتاح شده است، نوید بسیار خوبی است. اگر مسئولین محترم شورای شهر و شهرداری جدید دزفول بتوانند از این فرصت استفاده کنند و با سیاست گذاری های درست، زمینه سرمایه گذاری سرمایه گذاران بخش خصوصی را بیشتر فراهم کنند، به سرعت شاهد پیشرفت، توسعه و عمران شهرمان خواهیم بود.
جوابش سادس چون تهرانو مشهد و قم “ترن”
ولی دزفول “نتره”… 😀
دزفول همیشه روی پای خودش بوده وباتلاش شهروندان باغیرتش به خواسته هایش رسیده این بار نیز ازبخش خصوصی وباهمت دلسوزان شهر وطرفداران محیط زیست بایدکاری کرد .
همیشه به این فکر میکنم که دزفول با وجود این همه سرمایه دار چرا این قدر امکانات تفریحی کمی داره؟چرا یه مجتمع ورزشی کنار این همه ساختمان تاسیس نمیشه ؟بعید بدونم سود کمی داشته باشه.