با نزدیک شدن به شب چهارشنبه سوری اخرسال سعی کردم با نوشتن این غذادر این شب سهم کوچکی در حفظ اداب و رسوم پارسی داشته باشم این غذا دارای رنگ است ودر پخت ان رنگ زرد ونارنجی استفاده شده و شاید این بخاطر واژه ی (سوری) ست که به معنای سرخ است و این واژه از زبان کردی گرفته شده است .
طرز تهیه:
گردو بادام
فندق
بادام هندی
پسته
کشمش
ازهر اجیل بالا ۱۰۰گرم( زعفران دم کرده مقداری)
کره ۱۰۰گرم
پیاز سرخ شده ۵عدد
مرغ یا گوشت ۱کیلو
برنج ۱کیلو که معادل ۴لیوان است
نمک وروغن به میزان لازم مرغ یا گوشت را با پیاز بپزید وکار بگذارید پیاز سرخ شده را با اجیل ها جدا جدا با کره تفت میدهیم وکنار میگذاریم حال برنج را دم اورده  برنج ومرغ یا گوشت را در ظرفی بکشید به این صورت که ابتدا برنج را کشیده سپس مرغ یا گوشت را لابه لای برنج قرار میدهیم در پایان اجیل ها را به صورت راه راه یا گرد به ترتیب روی برنج قرار داده ومقداری از برنج را که زعفرانی شده را به همین سبک تزیین بدهید در اخر روی انها روغن داغ بدهید
گوارای وجودتان
*این مطلب توسط خانم ساناز مجدی ف میترا مجدیان در اختیار سایت خاندان مجدی قرار گرفته است.