با توجه به فرا رسیدن تعطیلات عید و فصل گردش در طبیعت وهمچنین سفر مسافران عزیز نوروزی به شهر زیبای دزفول بر آن شدم که مناطق گردشگری شهرستان را به شما معرفی نمایم تا در صورت تمایل از این مناطق بازدید بفرمائید.
در میان کوههای شمال شهرستان دزفول جاذبههای طبیعی بسیاری به صورت ناشناخته و با پتانسیل گردشگری بالا وجود دارد. صوفی احمد یکی از مناطق دیدنی طبیعی و زیبای شمال شهرستان دزفول میباشد که در بخش شهیون واقع شده است.
برای رفتن به این منطقه از سمت جاده فرعی روستای حسنآقا در جاده اصلی شهیون از روستاهای حسنآقا و دارک عبور کرده و به سمت منطقه پرچوک در روستای دارک وارد جاده فرعی خاکی میشویم و در پایین روستای تتوری در درهای که در منطقه به نام بوسونک مشهور است به آرامگاه صوفی احمد که در دل درختان و کوه قرار گرفته میرسیم.
این فضای گردشگری مانند نگینی میدرخشد و فرصت مغتنمی را برای استراحت بازدیدکنندگان فراهم میآورد، حضرت صوفی احمد به عنوان سفیر امام رضا (ع) و مامور به امر به معروف و نهی از منکر اهالی منطقه پای به این سرزمین گذاشته و در این منطقه وفات یافته است .
این بقعه اراتمندان بسیاری داشته و مردم منطقه به قصد زیارت به این بقعه متبرکه میآیند. منطقه صوفی احمد را به جرات میتوان یکی از زیباترین مناطق طبیعی کشور دانست که هر بینندهای را تحت تاثیر قرار میدهد. بهترین زمان برای رفتن به این منطقه نیمه دوم بهمن تا اواخر فروردین است.
صوفی احمد یکی از مناطقی است که به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص خود به صورت بکر و ناشناخته باقی مانده است و به خاطر نزدیکی به سرشاخههای رود دز، درختان اطراف بقعه، همجواری با روستاهای پرچوک، دارک و حسنآقا در بخش شهیون شهرستان دزفول فرصت بسیار مناسبی را برای علاقهمندان به طبیعت و کوهنوردی فراهم میآورد.
صوفی احمد بدون تردید در نوع خود یکی از نابترین مناطق کوهستانی خوزستان محسوب میشود و همه ساله میتواند میزبان زائران و کوهنوردان جهت صعود به ارتفاعات این منطقه و گردشگران بسیاری به خاطر استفاده از مناظر کمیاب و دست نخورده این منطقه باشد. همچنین مجاورت با رود دز فرصت شنا، ماهیگیری و قایق سواری را نیز به وجود میآورد.
پوشش گیاهی منطقه : گزنه، بابونه، نخل، پنیرک، گل گاوزبان، زیتون، سدر، کلخونگ، بادام و مریم گلی از جمله گیاهانی هستند که در این منطقه یافت میشوند.
دزفولو همه جوره دوست دارمایشالا قسمت بشه بیایمو ببینیم.شنیدن کی بود ماننده دیدن؟