مواد لازم
۱-برنج چهار پیمانه پلوپز
۲-کشمش یک و نیم پیمانه
۳-زرشک سه چهارم پیمانه
۴-گوشت ۱۵۰ گرم
۵-پیاز متوسط ۲ عدد
۶-زعفران به مقدار کم
۷-ادویه به میزان کافی
۸-روغن مایع سرخ کردنی
۹-تخم مرغ یک عدد
برنج را در قابلمه ریخته و روی ان اب میریزیم.اب باید به اندازه یک بند انگشت از برنج بالاتر بیاید.کمی زعفران و روغن ونمک به ان اضافه میکنیم و زیر قابلمه را روشن میکنیم.جوش که امد زیر ان را کم میکنیم و در قابلمه را میگذاریم تا برنج مغز پخت شود و اب ان کاملا کشیده شود.برنج را میگذاریم تا سرد شود سپس ان را دو بار چرخ میکنیم و ورز میدهیم و کنار میگذاریم.کشمش و زرشک را خیس میکنیم.پیاز را ریز خرد کرده و در حد طلایی شدن سرخ میکنیم.گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم.در محله اخر کشمش و زرشک و ادویه را به مایه گوشت و پیاز اضافه و سرخ میکنیم.مواد سرخ شده را کنار گذاشته تا کاملا سرد و خنک شود.به اندازه یک مشت از برنج پخته شده و چرخ کرده برمیداریم.به ان شکل یک استوانه تقریبا ۱۵ سانت میدهیم و وسطش را با انگشت گود کرده و به اندازه لازم از مواد سرخ شده و اماده درون ان گذاشته و سپس با حوصله دو طرف ان را فشار میدهیم تا مواد کاملا پوشانده شوند.تخم مرغ را در کاسه شکسته و هم میزنیم. در اخر کار هردو طرف کبه را به وسیله دست به تخم مرغ اغشته و در سینی قرار میدهیم.روغن را داغ داغ کرده و کبه ها را در ان سرخ میکنیم
نکته مهم در طبخ این غذا سرد بودن کامل برنج و مواد اولیه در مرحله شکل دهی است است چون در غیر این صورت کبه وا میرود..
نوش جان
واقعا دستتون درد نکنه/تصویر که نشون میده خیلی خوشمزست…حتما به مامانم میگم درست کنه…
سپاس
خیلی ممنون از زحماتتون.من خوردم واقعا خوشمزست.
بازم اگه میشه از آشپزی بذارید…ممنون
بنده اولین بار این غذای بسیار خوشمزه را با دست پخت بی نظیر خواهرم نسرین خانم چشیدم و برایم خیلی گوارا بود ضمنا بنده از همین طریق به همه ی خاندان محترم اطلاع رسانی میکنم که دلمه برگ مو را به اندازه ی به قول دزفولیها (کُلکهای سَرم )دوست دارم وچون خودم آنرا نمی پزم بازهم خواهر شوهران نازنینم خانمها فریبا ولیلا و خاهرم بانونسرین برایم هدیه میفرستند که بسیار هم خوشمزه است . پیش خودتون میگید خب که چی مثلا؟ ……..گفتم اگه یک وقت دلتون خواست برایم بفرستید دیگه!!!این که پرسیدن نداره
خاله جون برا ما نفرستادی؟
درسته اهوازم ولی اخر هفته ها که مییام.
خوب نه خارم!
سلام ابجی فروغ به توجهات عزیزان که درحقت شده وخواهدشدغبطه می خورم.اگر اضافه امد فریز کن برا م چو ن هیچکس بامن دراین موردهم ذایقه نیست .