برای ۴ نفر

سبزی
کوکو

( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز و کمی شنبلیله ) ۵۰۰ گرم
تخم مرغ

( سفیده و زرده با هم ) ۲ عدد
– نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شیر یک قاشق غذا خوری
زرشک و مغز گردو (درصورت تمایل ) روی هم نصف فنجان کوچک
برگ کاهو ۱ عدد در صورت تمایل برای طعم بهتر
سیر ۲ پر
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

سبزی کوکو (تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله یا ترخون،سس روی هم نیم کیلو) را بعد از شستن کنار بگذارید تا کاملا خشک شود و بعد به همراه برگ کاهو و سیر داخل آسیاب سبزی خردکن ریخته و آنرا ریز و یکدست خرد کنید سبزی کوکو می بایست از سبزی پلو یی ریزتر خرد شود بعد در دو قاشق روغن خوب سرخ کنید ، توجه داشته باشید که سبزی شما در این مرحله باید خوب سرخ شود ، وگرنه در هنگام پخت نهایی در تاوه روی کوکو سبزی شما سیاه شده در صورتیکه مغز آن خام می باشد .
وقتی سبزی کاملا سرد شد در یک پیاله کوچک تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و پس از اطمینان از سالم بودن آنها ظرف مناسبی تهیه کرده و سبزی و تخم مرغ ها را در آن خوب مخلوط نمایید تا خوب پف نماید بعد نمک ، فلفل ،زرد چوبه و بیکینگ پودر را به مواد اضافه نمایید . در صورت تمایل از نصف فنجان مخلوط زرشک و مغز گردو هم داخل مواد استفاده کنید . و در آخر یک قاشق غذا خوری شیر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک دست شوند .
سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود، در غیر این صورت کوکو به تابه می چسبد و موقع برگر داندن خرد می شود . بعد مواد را آهسته داخل تابه بریزید و کف تابه پخش کنید و با پشت قاشق آنرا صاف نموده و درب تابه را بگذارید تا کوکو مغز پخت شود .
حرارت را ابتدا کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد زیر تابه را کم کنید تا یک روی مواد کاملا برشته شود ( حدود ۱۵ دقیقه ) وقتی یک روی مواد کاملا برشته شد آنرا به شکل دلخواه برش داده کوکو را برگر دانید طوری که خرد نشود .
و دوباره حرارت را کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد اجازه دهید تا با حرارت ملایم روی دیگر کوکو هم برشته شود میتوانید کوکو سبزی را در فر هم آماده کنید . در این صورت فر را از قبل با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و کوکو را به مدت ۴۰ دقیقه داخل آن قرار دهید تا کاملا برشته شود .