آش لپه مخصوص فصل پاییز
با شروع فصل پاییز و متغیر بودن هوایی که قابل پیش بینی نیست معمولا افراد به خصوص بچه ها بیشتر در معرض سرماخوردگی خواهند بود،این غذای پیشنهادی می تواند برای این زمانها بسیار مفید باشد.
مواد لازم برای پنج نفر:
لپه: نصف پیمانه
سویا: ۱ پیمانه
خرده برنج: نصف پیمانه
عدس: نصف پیمانه
سبزی آش: ۱ کیلوگرم
نعناع و جعفری: ۲۰۰ گرم
روغن زیتون: به میزان لازم
آب: به میزان لازم
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
لپه ی خیس کرده را یک ساعت بپزید، سویا را نیز به مدت نیم ساعت با آب و زردچوبه و برنج جداگانه پخته، پس از پخته شدن، لپه، عدس و سبزیها را به آن اضافه کنید و به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم طبخ دهید، باید مراقب باشید که ته نگیرد و با فاصله ای نه چندان زیاد آنها را به هم بزنید پس از آماده شدن با روغن زیتون نوش جان شود.
نکته: این طریقه ی پخت گیاهی آش لپه است در صورت تمایل می توانید به جای سویا از گوشت نیز استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید