مواد لازم:
پنیر خامه ای ۶۰۰ گرم
بیسکوییت ساده ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
خامه ۷۰ گرم
کره ی آب کرده ۳۰ گرم
شکر ۱۷۰ گرم
آرد ذرت ۳۰ گرم
وانبل ۱/۸ قاشق چای خوری
پوست رنده شده ی لیمو ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
بیسکوییت های ساده را پودر کرده و کره ی آب شده را با آن کاملا مخلوط می کنیم. کف قالب را (ترجیها قالب کمربندی)چرب کرده و مخلوط بیسکوییت و کره را ته قالب ریخته و به کمک کف دست می فشاربم و پرس مکنیم(گرد می کنیم). پنیر خامه ای را با شکر مخلوط کرده و به کمک همزن برقی روی دور کند هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود سپس آرد ذرت را اضافه می کنیم و به همزدن ادامه می دهیم بعد از مخلوط شدن تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هم میزنیم تا همه ی مواد کاملا صاف و یکدست شوند. وانیل و پوست رنده شده ی لیمو را اضافه کرده و در اخر خامه را می ریزیم و خوب هم می زینیم مواد مخلوط شده را در قالب روی بیسکوییت ها ریخته و به مدت ۳۵ دقیقه در فر (از قبل گرم شده)در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد بعد از پخت از فر خارج کرده و می گذاریم کمی خنک شود و درون یخچال می گذاریم تا بعد از هشت ساعت از قالب جدا کرده و سرو کنید
این مطلب توسط خانم نیکو مجدی نسب ف محمد رضا و نوه ی مرحوم حاج نورعلی نوشته شده است اما چون ایشان یوزرنیم و پسورد نداشتند توسط بنده در سایت درج گردیده است .
ضمن تشکر از ایشان منتظر مطالب بعدی ایشان هستیم .