کیک شکلاتی
مواد لازم
آرد:۲۰۰g
پودر کاکاءو۴قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۶عدد
بیکینگ پودر: ۳ قاشق غذا خوری
وانیل یک هشتم چایخوری
شیر یک دوم پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه شکر ۲۵۰g
خامه ی شکلاتی
خامه ۲۰۰g
شکالات ساده سیاه ۲۰۰

طرز تهیه همه ی مواد کیک را در یک ظرف میریزیم باهمزن برقی آن قدر هم می زنیم تاصاف و یکدست شود ته قلب را چرب میکنیم و کمی آرد میریزیم
همه مواد کیک را داخل قالب می ریزیم به مدت ۱الی ۴۵ دقیقه در داخل فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد را که از قبل گرم شده میگذاریم.
پس از مطمئن شدن از پخت آن را از فر خارج میکنیم
دو قسمت تقسیم میکنیم نصف خامه شکلاتی را لای لایه ها میریزیم و باقیمانده را روی آن می ریزیم
تزئین می کنیم.
طرز تهیه خامه شکلاتی
خامه و شکلات را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا کاکائو ها آب شود با خامه جوش بزند. بعد از ان از روی حرات بر میداریم و مرتب هم میزنیم تا روی نبندد.

فرستنده مطلب:

خانم نیکو مجدی نسب