در اینجا با سبزیجات کم کالری آشنا می شوید.
تربچه
۱۰ عدد تربچه را یک جا جمع کنید فقط ۷ کالری عایدتان میشود. تربچه از آن سبزیجات غدهای سرشار از مواد معدنی است که به سلامتی خدمت زیادی میکند. طعم کمی تند آن باعث تحریک عملکرد دستگاه گوارش شده و برای همین هم یک ماده غذایی لاغر کننده فوقالعاده است.
کاهو
هر برگ کاهو حدود ۲ کالری دارد. یعنی اینکه یک کاهو حاوی حدوداً ۱۰۰ کالری میباشد. هر چه برگهای کاهو سبزتر باشند معنیاش این است که ویتامین C و پتاسیم بیشتری دارند.
کرفس
هر شاخه از آن حدود ۱ تا ۲ کالری دارد. یکی از آن مواد غذایی نادری است که کالری آن تقریباً هیچ است. برخی از متخصصان بر این باورند که مصرف کرفس حتی باعث از دست دادن کالریهای دریافتی دیگر هم میشود. یعنی اینکه با خوردن کرفس نه تنها کالری چندانی وارد بدن نمیشود بلکه مصرف آن به کالریسوزی هم کمک میکند.
گوجهفرنگی
گوجهفرنگی رفیق خیار است که بدون آن باز هم سالاد شیرازی معنایی نداشت. یک عدد گوجهفرنگی متوسط حاوی ۲۵ کالری است. از آنجایی که این ماده غذایی سرشار از آب و فیبر است برای کنترل اشتها فوقالعاده عمل میکند. علاوه بر این گوجهفرنگی حاوی مواد مغذی زیادی است که به سلامتی همه ما خدمت میکند.
خیار
یادتان هست قدیمها خیارها چه بوی خوبی داشتند؟ به نظرتان این روزها شامه ما ضعیف شده است یا خیارها پلاستیکی! هر چه باشد نصف یک عدد خیار حدود ۲۰ کالری دارد. خیار یکی از آن میوههای سرشار از آب است. هر یک عدد خیار از ۹۸ درصد آب تشکیل شده و فاقد گلوسید (قند) میباشد. برای همین هم یک ماده غذایی درجه یک برای گنجاندن در برنامه لاغری محسوب میشود.
توصیه پیشنهادی
تربچه گل سرسبد سبزی خوردن ما ایرانیهاست. میتوانید آن را رنده کرده و به آش یا سوپ، سالادها و حتی ساندویچهایتان اضافه کنید. در کنار غذا و برای تزیین از این تربهای نقلی استفاده کرده و از خواص آن استفاده لازم را ببرید.
توصیه پیشنهادی
غذاهایتان را با کاهو تزیین کنید. سالاد کاهو همیشه روی میز غذایتان باشد و به عنوان پیش غذا میل کنید. فقط حواستان باشد سالادتان را با سسهای چرب میل نکنید چون عملاً یک سالاد سالم را پرکالری میکنید. سرکه یا روغن زیتون را دریابید.
توصیه پیشنهادی
بهتر است کرفس نیز مانند مارچوبه یا بروکلی مصرف شود. میتوانید شاخهها را خرد کنید و به مدت ده دقیقه در آب یا آب مرغ کم چرب بجوشانید. همچنین میتوانید در تهیه سوپ و خورشها از این سبزی پرخاصیت استفاده کنید. توجه داشته باشید که برگهای پخته آن عطر خاصی به غذاها میدهند.
توصیه پیشنهادی
گوجهفرنگی جزو آن دسته مواد غذایی است که قابلاستفاده در طبخ همه غذاهاست. آن را رنده کنید و به سوپهایتان اضافه کنید. سالاد شیرازی درست کنید. کنار همه غذاهایتان گوجهفرنگی بگذارید. سالاد کاهو را با آن تزیین کنید. داخل ساندویچهایتان را پر گوجهفرنگی کنید.
توصیه پیشنهادی
اولاً در سبد میوهتان همیشه خیار داشته باشید. از این گذشته میتوانید داخل ساندویچها یا سالادهایتان را پر از این میوه بکنید. سالاد شیرازی معرکه است. میتوانید برای تزیین غذاهایتان نیز از خیار استفاده کنید. نان و پنیر و خیار گوجه را نیز فراموش نکنید
میدونین گوجه فرنگی منیزیوم فراوان داره همینطور ویتامینcمطالبتون جالب بود سپاس از شما
خوبه