به وب سایت رسمی خاندان مجدی خوش آمدید ...
واتس‌اپ
خاندان مجدی
جستجو
admin@majdifamily.ir |ایمیل
  • خانه
  • وبلاگ
  • خاندان مجدی
    • اخبار خاندان مجدی
    • شرکت تعاونی توزیعی خاندان مجدی
    • محرم
    • مصاحبه
    • خاطرات
    • اسناد تاریخی
    • تولد
    • فوت
    • ازدواج
    • زندگی نامه
    • گردهمایی
    • عکس هفته
  • سرگرمی
    • معما و تست هوش
    • داستان های خواندنی
    • نجوم
    • تصاویر جذاب و دیدنی
    • گردشگری
  • آموزش
    • دزفول شناسی
    • آشپزی
    • فناوری
    • خانه و خانواده
    • خانه و خانه داری
    • زناشویی
    • پزشکی و سلامت
  • تاریخ و تمدن
    • تاریخ ایران
      • مشاهیر ایران
    • شعر و ادبیات
  • آزاد
  • اخبار حسینیه
  • خانه
  • وبلاگ
  • خاندان مجدی
    • اخبار خاندان مجدی
    • شرکت تعاونی توزیعی خاندان مجدی
    • محرم
    • مصاحبه
    • خاطرات
    • اسناد تاریخی
    • تولد
    • فوت
    • ازدواج
    • زندگی نامه
    • گردهمایی
    • عکس هفته
  • سرگرمی
    • معما و تست هوش
    • داستان های خواندنی
    • نجوم
    • تصاویر جذاب و دیدنی
    • گردشگری
  • آموزش
    • دزفول شناسی
    • آشپزی
    • فناوری
    • خانه و خانواده
    • خانه و خانه داری
    • زناشویی
    • پزشکی و سلامت
  • تاریخ و تمدن
    • تاریخ ایران
      • مشاهیر ایران
    • شعر و ادبیات
  • آزاد
  • اخبار حسینیه
جستجو

غذا های پرنمک باعث پوکی استخوان می شوند

محمد باقر ظهوری فر۱۳۹۲/۹/۱۵ ۹:۳۵:۳۶

غذا های پرنمک باعث پوکی استخوان می شوندیک متخصص تغذیه می گوید که خوردن غذا های شور با دفع کلسیم بدن می توانند باعث پوکی استخوان شوند.

مریم مهر‌آزی به نقش تغذیه در پیشگیری از پوکی استخوان اشاره کرد و گفت:‌ زنجیره غذایی برای پیشگیری پوکی استخوان باید از دوران کودکی آن هم همراه با ورزش و تحرک مناسب انجام گیرد تا تراکم استخوانی به طور کامل شکل گیرد.

وی افزود:‌ یکی از عواملی که در کاهش و از بین رفتن توده استخوانی مؤثر است مصرف زیاد نمک و غذاهای شور است چرا که برای دفع نمک از خون مقدار زیادی کلسیم از طریق ادرار به همراه نمک دفع می‌شود.

به گفته این متخصص تغذیه بسیاری از محصولات غذایی آماده، مانند شور، ترشی، زیتون، انواع سس و چاشنی‌ها، چیپس، مرغ و ماهی دودی شده و سوسیس و کالباس حاوی مقدار زیادی نمک است که نه تنها کلسیم بدن را تأمین نمی‌کند بلکه تا حد زیادی در دفع آن نیز مؤثر است.

وی به آنهایی که علاقه دارند تا به طور عادت به ماست مقدار زیادی نمک اضافه کنند توصیه کرد تا از مخلوط سبزی‌های خشک شده مانند پونه، نعناع، آویشن و شوید به عنوان یک چاشنی سالم به جای نمک روی سالاد یا ماست استفاده کنند.

وی با بیان اینکه مصرف بی‌رویه برخی داروها ماندن انواع هورمون‌هایی که توسط غدد فوق کلیوی ساخته می‌شود جذب کلسیم در بدن را مختل می‌کند، افزود: کسانی که به دلایل مختلف مانند کم‌کاری تیروئید داروهای هرومونی مصرف می‌کنند حتماً در مورد میزان مصرف آن با پزشک خود مشورت کنند تا دچار پوکی استخوان نشوند.

مهرآزی مصرف سیگار به ویژه در بانوان را یکی دیگر از عوامل کاهش توده استخوانی و پوکی استخوان عنوان کرد و اظهار داشت: تحقیقات نشان داده که مصرف نیکوتین موجود در سیگار، قدرت بدن را در مصرف کلسیم و جذب آن مختل می‌کند و افراد سیگار دو برابر نسبت به افراد غیر سیگاری در معرض پوکی استخوان قرار می‌گیرند چرا که با کشیدن سیگار سطح استروژن خون پایین می‌آید و با این اتفاق زنان بیشتر در معرض پوکی قرار می‌گیرند.

وی همچنین مصرف مواد پروتئینی مانند گوشت قرمز را در کنار قهوه و مواد غذای پر فیبر را به همراه لبنیات مانع جذب کلسیم عنوان کرد و گفت:‌ بهتر است فاصله‌ای بین اینگونه غذاها با مواد حاوی کلسیم باشد.

مهر‌آزی گفت:‌ سیب و فرآورده‌های لبنی کم چرب، تخم‌مرغ، سویا، نخود و لوبیا، ماهی و سبزیجات، مرکبات بهترین منبع تأمین کلسیم هستند که به شرط آنکه ورزش و تحرک نیز در کنار آن قرار گیرد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خاندان مجدی تمامی حقوق این وبسایت متعلق به وبسایت رسمی خاندان مجدی می باشد