آجيل پلو …. پلو شب چهارشنبه سوری
با نزديك شدن به شب چهارشنبه سوری اخرسال سعی كردم با نوشتن اين غذادر اين شب سهم كوچكی در حفظ اداب و رسوم پارسی داشته باشم اين غذا دارای رنگ است ودر پخت ان رنگ زرد ونارنجی استفاده شده و شايد اين بخاطر واژه ی (سوری) ست كه به معنای سرخ است و اين واژه از زبان كردی گرفته شده است .
طرز تهيه:
گردو بادام
فندق
بادام هندی
پسته
كشمش
ازهر اجيل بالا 100گرم( زعفران دم كرده مقداری)
كره 100گرم
پياز سرخ شده 5عدد
مرغ يا گوشت 1كيلو
برنج 1كيلو كه معادل 4ليوان است
نمك وروغن به ميزان لازم مرغ يا گوشت را با پياز بپزيد وكار بگذاريد پياز سرخ شده را با اجيل ها جدا جدا با كره تفت ميدهيم وكنار ميگذاريم حال برنج را دم اورده برنج ومرغ يا گوشت را در ظرفی بكشيد به اين صورت كه ابتدا برنج را كشيده سپس مرغ يا گوشت را لابه لای برنج قرار ميدهيم در پايان اجيل ها را به صورت راه راه يا گرد به ترتيب روي برنج قرار داده ومقداری از برنج را كه زعفرانی شده را به همين سبك تزيين بدهيد در اخر روی انها روغن داغ بدهيد
گوارای وجودتان
*این مطلب توسط خانم ساناز مجدی ف ميترا مجديان در اختیار سایت خاندان مجدی قرار گرفته است.
نظرات (1)
بمب انرژیه.باید خیلی خوشمزه باشه.