مادر گوشه ی آشپزخونه نشسته و با حوصله خاص خودش برنج پاک میکنه…سبزی خورد
میکنه و…… اشپزخونه ای نه از جنس اشپز خونه های اپن امروزی که جات نیست تکون بخوری بلکه اشپز خونه ای بزرگ و با صفا که پنجره هاش رو به حیاط وباغچه باز میشد.وروبروش یه حوض اب نما بود با کاشی های ابی ویه فواره وسطش که زلالی ابش دل هر بیننده را میبرد.
اشپز خونه صفا داشت چون که مادر اونجا حضور داشت.تو این اشپز خونه نه از مایکروویو خبری بود نه از سرخ کن و ساندویچ ساز .اما غذاهایی از این اشپز خونه بیرون میومد که با گذشت چندین سال از فوت مادر هنوز طعم و مزه اش زیر زبون اونایی که خوردن مونده .مادر همیشه میزبان بود.میزبان مهمون های رنگ و وارنگ بابا ,میزبان خواهر برادرایی که رفته بودن سر خونه و زندگیشون مهماندار بی بی فاطمه زهرا بود و خادمه ابا عبدلله.هر روزی که سرش خلوت بود بساط پخت یه غذای سنتی را علم میکرد.یه روز قلیه دزفولی درست میکرد یه روز شله ارده هفته بعد لکونه و بعد کاسه های بزرگ و کوچیک را پر میکرد ومیگفت اینو ببر واسه عموت .این کاسه برا همسایه بغلی واین یکی واسه بی بی سید بگو بخوره فاتحه بخونه برا شادی روح اموات.خلاصه هیچ کس بی بهره نمی موند.وامروز با رفتن مادر من موندم و خاطراتش ودرس هایی که از او اموختم.گاهی اوقات یه غذای قدیمی درست میکنم و به نیت اموات به این و اون میدم.غذا هایی که واقعا به دست فراموشی سپرده شده اند.از شنبه اینده هر هفته یک بار طرز تهیه یکی از غذاهای سنتی دزفول را براتون می نویسم هر چند تک تک شما سرور و معلم بنده اید.حتما درست کنید و از خوردن ان لذت ببرید.سعی می کنم در حد امکان از هر غذا عکسی به یادگاری بذارم. موفق باشید.
سلام عرض میکنم خدمت تک تک اعضای خاندان محترم مجدی و بینندگان محترم سایت.
از مدت ها قبل ایده ی افتتاح بخشی در سایت تحت عنوان(بخش آشپزی)را با نویسندگان
سایت در میان گذاشتم.در آخرین جلسه ی نویسندگان سایت مقرر شد که بخش آشپزی سایت
را به این حقیر بسپارند.بسیارند خانم های با تجربه و خانه دار و محترم خاندان مجدی که از
ابتدای امر و شروع کار دست آنان را به گرمی می فشارم و امیدوارم با انتقال تجربه های
خود در این امر مهم یاریگرمان باشند.انتقاد های سازنده و پیشنهاد های دوستانه ی آنان
را به جان خریدارم و آماده ی هر گونه همکاری با ایشان در جهت بهبود و ارتقا کمی و
کیفی بخش آشپزی و خانه داری این سایت هستم…
مــــــوفق و در پنـــاه حـــــق
همونطور که در جلسه مطرح شد قرار بود بخش آشپزی به عهده شما باشه. شخصا منتظر بودم تا استارت بزنید تا منم اعلام آمادگی کنم.پس خاله فروزان بسم الله
دست شما درد نکنه.یه بخشیم درمورد موسیقی بذارید…یکم هم برای سایت تبلیغ کنید اصلا فعال نیست وهمون چندکاربر که هستن همونان و…
دست شما درد نکنه حاجیه خانم بنده شخصا از این خوشفکری و ایده ی خوبتان استقبال میکنم وراز سلامتی نسل قدیم وعمرهای طولانیشان را در همین تغذیه ی سالم به اضافه ی چاشنی شور وعشق مادران میدانم .موفق وسلامت باشی
عجب شب خوبیه امشب . دو نفر از مسئولین قسمت های مختلف سایت ،امشب با هم اولین مطلبشون رو زدن. فروزان خانم که مسئول قسمت اشپزیه و اقا مهدی که مسئول قسمت طنزه . دست هر دوشون درد نکنه .
من هم انواع کیک ها را در کلاس ها یی که رفتم بلدم و میتونم من حقیر کمک کمی به شما کرده باشم
نیکو مجدی نسب فرزند محمد رضا مجدی نسب با تشکر فراوان………؟؟؟؟
عمو جان خوش امدی . حتما” این کار را بکن . خوشحال میشیم از الان که کلاس دوم راهنمایی هستی فعالیت خودتو شروع کنی .
عمو جان حتما می نویسم
سلام دوستان
والا یکساعته کل سایتا و وب لاگای غذای دزفولی رو زیر رو کردم همشون غذا هاشون تکراریه حتی ترتیب نوشتنشون…. انگار همتون کپی پیست کردید و هیچ کودومتون طرز تهیه آش درشته رو نگذاشین…
خیلی سال پیش خوردم و خوشم اومده حالا فردا میخام درست کنم از روش پختش مطمئن نیستم اومدم توی وب لاگآ اما متأسفانه هیچ کودومتون طرز تهیه این غذای فوق العاده رو ندارید… اوکی بهر حال موفق باشید.
غذای جنوبی ها یه چیزه دیگه سا