روزهای بارانی ،روزهای خاصی است و در فرهنگ غذایی مردم دزفول نیز غذاهای خاصی به این چنین روز هایی تعلق دارد۰شله ارده یکی از همین غذاهاست که حتما باید در روز بارانی و سرد سرو و صرف شود۰امروز هوای بارانی شهرم دزفول مرا بر ان داشت طرز تهیه این غذای سالم و سرشار از کالری را برای عزیزانم بنویسم۰
مواد لازم
ماش یک پیمانه
برنج نیم کوب ۱/۵ پیمانه
چغندر مخصوص اشیک دسته
ارده به میزان دلخواه
نمک
آب ۴ لیوان
چغندرها را نگینی خرد و برگ های انها را نیز خردمیکنیم۰ ماش را پاک کرده با آب در قابلمه ریخته و میپزیم۰وقتی ماش ها پخته شد در حالی که هنوز شکل خود را حفظ کرده و له نشده اند برنج ونمک و چغندرها را اضافه میکنیم۰وقتی غذا جا افتاد و آب ان تبخیر شد قابلمه را از روی اجاق برداشته و ارده را کم کم به ان اضافه و هم می زنیم۰وقتی به اندازه دلخواهمان ارده را مخلوط کردیم،غذا را در ظرف کشیده و با ارده روی ان راتزیین میکنیم۰
نکته:به جای چغندر میتوان از لبو و اسفناج استفاده کنیم۰در این صورت باید ابتدا لبو ها را کاملا پخته وسپس نگینی خردو به همراه برگ اسفناج خرد شده به ماش پخته شده اضافه کنیم
طرز تهیه شله ارده
روزهای بارانی ،روزهای خاصی است و در فرهنگ غذایی مردم دزفول نیز غذاهای خاصی به این چنین روز هایی تعلق دارد۰شله ارده یکی از همین غذاهاست که حتما باید در روز بارانی و سرد سرو و صرف شود۰امروز هوای بارانی شهرم دزفول مرا بر ان داشت طرز تهیه این غذای سالم و سرشار از کالری […]