گل کلم های زیبا و سفید،هویج های تازه و ابدار،جعفری های تازه و خوشبو و سردی هوا دست به دست هم دادند و مجابم کردند طرز تهیه شور را برای سرورانم علی الخصوص بانوان محترم خاندان را در بخش اشپزی بنویسم.امید که تهیه و از خوردن ان لذت ببرید.اما در مصرف ان اعتدال را رعایت کنید.

۱-گل کلم ۵/۱ کیلو

۲-هویج ۱ کیلو

۳-فلفل سبز شاخ بزی ۱۰ عدد

۴-خیار نیم کیلو

۵-جعفری ۲۵۰ گرم

۶-کرفس چند شاخه

۷-سرکه سفید سه لیوان

۸-نمک به میزان کافی

سبزیجات را تمیز شسته و به صورت قطعات تقریبا درشت خرد میکنیم.نمک را در اب سرد کاملا حل میکنیم.دقت کنید اب مورد استفاده ما سرد باشد .نیازی به جوشیدن اب هم نداریم.شوری اب نمک ما باید تا حدودی زیاد باشد.سبزیجات خرد شده بجز جعفری را با هم مخلوط و در ظرف در دار محکمی ریخته و روی ان را با شاخه های جعفری کاملا می پو شانیم.سپس اب نمک و سرکه سفید را اضافه میکنی تا روی مواد را کامل بپوشاند.ددقت داشته باشید که مقداری از سر ظرف ما خالی بماند.زمان لازم برای رسیده شدن شور دوازده الی پانزده روز است و در این مدت باید ظرف را در فضای خنکی مانند حیاط قرار داد.

نکته مهم :حتما در ظرف باید محکم باشد چون در غیر این صورت بخاطر وارد شدن هوا شور ما کپک زده و فاسد میشود

IMG_0002

مبتلایان به فشار خون از مصرف ان به شدت اجتناب کنند..