به وب سایت رسمی خاندان مجدی خوش آمدید ...|
  • ورود
    • ثبت نام
    • حساب کاربری
    • بازنشانی رمز عبور
    • کاربر
    • خروج
|
واتس‌اپ
خاندان مجدی
جستجو
admin@majdifamily.ir |ایمیل
  • خانه
  • وبلاگ
  • خاندان مجدی
    • اخبار خاندان مجدی
    • شرکت تعاونی توزیعی خاندان مجدی
    • محرم
    • مصاحبه
    • خاطرات
    • اسناد تاریخی
    • تولد
    • فوت
    • ازدواج
    • زندگی نامه
    • گردهمایی
    • عکس هفته
  • سرگرمی
    • معما و تست هوش
    • داستان های خواندنی
    • نجوم
    • تصاویر جذاب و دیدنی
    • گردشگری
  • آموزش
    • دزفول شناسی
    • آشپزی
    • فناوری
    • خانه و خانواده
    • خانه و خانه داری
    • زناشویی
    • پزشکی و سلامت
  • تاریخ و تمدن
    • تاریخ ایران
      • مشاهیر ایران
    • شعر و ادبیات
  • آزاد
  • اخبار حسینیه
  • ورود
    • ثبت نام
    • حساب کاربری
    • بازنشانی رمز عبور
    • کاربر
    • خروج
  • خانه
  • وبلاگ
  • خاندان مجدی
    • اخبار خاندان مجدی
    • شرکت تعاونی توزیعی خاندان مجدی
    • محرم
    • مصاحبه
    • خاطرات
    • اسناد تاریخی
    • تولد
    • فوت
    • ازدواج
    • زندگی نامه
    • گردهمایی
    • عکس هفته
  • سرگرمی
    • معما و تست هوش
    • داستان های خواندنی
    • نجوم
    • تصاویر جذاب و دیدنی
    • گردشگری
  • آموزش
    • دزفول شناسی
    • آشپزی
    • فناوری
    • خانه و خانواده
    • خانه و خانه داری
    • زناشویی
    • پزشکی و سلامت
  • تاریخ و تمدن
    • تاریخ ایران
      • مشاهیر ایران
    • شعر و ادبیات
  • آزاد
  • اخبار حسینیه
جستجو

آجیل پلو …. پلو شب چهارشنبه سوری

فروزان مجدی نسب۱۳۹۳/۵/۶ ۱۰:۵۴:۱۶
با نزدیک شدن به شب چهارشنبه سوری اخرسال سعی کردم با نوشتن این غذادر این شب سهم کوچکی در حفظ اداب و رسوم پارسی داشته باشم این غذا دارای رنگ است ودر پخت ان رنگ زرد ونارنجی استفاده شده و شاید این بخاطر واژه ی (سوری) ست که به معنای سرخ است و این واژه از زبان کردی گرفته شده است .
طرز تهیه:
گردو بادام
فندق
بادام هندی
پسته
کشمش
ازهر اجیل بالا ۱۰۰گرم( زعفران دم کرده مقداری)
کره ۱۰۰گرم
پیاز سرخ شده ۵عدد
مرغ یا گوشت ۱کیلو
برنج ۱کیلو که معادل ۴لیوان است
نمک وروغن به میزان لازم مرغ یا گوشت را با پیاز بپزید وکار بگذارید پیاز سرخ شده را با اجیل ها جدا جدا با کره تفت میدهیم وکنار میگذاریم حال برنج را دم اورده برنج ومرغ یا گوشت را در ظرفی بکشید به این صورت که ابتدا برنج را کشیده سپس مرغ یا گوشت را لابه لای برنج قرار میدهیم در پایان اجیل ها را به صورت راه راه یا گرد به ترتیب روی برنج قرار داده ومقداری از برنج را که زعفرانی شده را به همین سبک تزیین بدهید در اخر روی انها روغن داغ بدهید
گوارای وجودتان
*این مطلب توسط خانم ساناز مجدی ف میترا مجدیان در اختیار سایت خاندان مجدی قرار گرفته است.

نظرات (1)

  • zahrajavidnia پاسخی برای %s بگذارید

    بمب انرژیه.باید خیلی خوشمزه باشه.

    در زمان نصب بهمن ۱۹, ۱۳۹۲ خطایی رخ داد: <strong> ۵:۵۷ ب٫ظ </strong>

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خاندان مجدی تمامی حقوق این وبسایت متعلق به وبسایت رسمی خاندان مجدی می باشد